Ηλεκτροκίνητοι Μηχανισμοί Somfy

Ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί Somfy
Οι ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί της Somfy μπορούν να εγκατασταθούν σε όλα τα είδη των καλυμμάτων παραθύρων εσωτερικού χώρου: Ρολοκουρτίνες (Ρόλερ), οριζόντιες περσίδες ή ρόμαν και κουρτίνες.

Ρολοκουρτίνες, ρόμαν ή οριζόντιες περσίδες… η επιλογή είναι δική σας!

Ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες λειτουργούν ως φίλτρο του ηλιακού φωτός. Ανάλογα με το ύφασμα που θα επιλέξετε, σας προστατεύουν από την αντηλιά ή σας παρέχουν το απόλυτο σκοτάδι μέσα στο σπίτι σας.

Οριζόντιες περσίδες

Κλασσικές ή μοντέρνες, οι οριζόντιες περσίδες προσφέρουν διπλό όφελος: μετατρέπουν το ηλιακό φως και προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας, διακοσμόντας παράλληλα όμορφα τον χώρο σας.

Ρόμαν

Με μια μεγάλη ποικιλία από υφάσματα και χρώματα, οι περσίδες ρόμαν προσαρμόζονται σε όλα τα σχήματα παραθύρων, ενισχύοντας το γούστο σας και την ομορφιά του σχεδιασμού του δωματίου σας

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΟΤΕΡ SOMFY

Η ζωή είναι κίνηση!

Για ποιόν λόγο θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ηλεκτροκίνητες περσίδες;

Όχι πια άλλα καλώδια ή σχοινιά που μπερδεύονται! Με ένα απλό κλικ μπορείτε να ανοίξετε ή να κλείσετε τις περσίδες σας με τέλεια τοποθέτηση και ευθυγράμμιση. Οι μηχανισμοί της Somfy είναι ιδανικοί, επίσης, για μεγάλα παράθυρα και κουρτίνες που είναι τοποθετημένες ψηλά ή είναι δύσκολο να τις φτάσετε.

Τα πλεονεκτήματα των ηλεκτροκίνητων περσίδων εσωτερικού χώρου της Somfy:

Η ήσυχη σειρά Sonesse

Ιδανική για εσωτερικούς χώρους

Η λειτουργία «ΜΥ»

Σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε τέλεια όλες τις περσίδες με έναν κεντρικό τηλεχειριζόμενο έλεγχο.

Η σειρά Somfy WireFreeTM είναι 100% ασύρματη

Οι αυτόνομοι μηχανισμοί λειτουργούν με μπαταρίες ή ηλιακή ενέργεια, δεν χρειάζεστε ηλεκτρική σύνδεση για να τοποθετήσετε τις ηλεκτροκίνητες περσίδες!

Τεχνολογία home-motion

Είστε έτοιμοι για ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι

Για περισσότερη ησυχία όταν έρχεται η νύχτα

Με το TaHoma μπορείτε να προγραμματίσετε μια λειτουργία, η οποία θα κλείνει τις περσίδες σας αυτόματα, όταν πέσει το σκοτάδι και μόλις ανοίξετε τα φώτα.

Για προστασία από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία UVA

Ένας αισθητήρας φωτός στη μπροστινή πλευρά του κτιρίου ενεργοποιεί τις περσίδες σας όποτε το επιθυμείτε.Το εσωτερικό του σπιτιού σας παραμένει δροσερό. Έπιπλα, χαλιά και καλύμματα είναι προστατευμένα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Scroll to Top